Wadon Simpenan

Versi: Nunung Alvi

KANG…, TULUNGANA KULA IKI
COBA KAU BLI MAREKI
KULA KANGEN, NING KAKANG SIJI
KULA PENGEN, DITEMONI

KANG…, TULUNG AJA BENGI-BENGI
MANJING LAWANG MBURI
BENGI IKI MUMPUNG LAGI SEPI
KASUR BANTALE WIS WANGI

reff :
MENGKENEN RASANE, DADI WADON SIMPENAN
SUN DUE DEMENAN, KANG WIS DUE RABI
KARNA KANG KULANE, NING KAKANG DEMEN WAE

KANG…, TULUNG AJA BENGI-BENGI
MANJING LAWANG MBURI
BENGI IKI MUMPUNG LAGI SEPI
KASUR BANTALE WIS WANGI

reff :
MENGKENEN RASANE, DADI WADON SIMPENAN
SUN DUE DEMENAN, KANG WIS DUE RABI
KARNA KANG KULANE, NING KAKANG DEMEN WAE

KANG…, TULUNGANA KULA IKI
COBA KAU BLI MAREKI
KULA KANGEN, NING KAKANG SIJI
KULA PENGEN, DITEMONI

KANG…, TULUNG AJA BENGI-BENGI
MANJING LAWANG MBURI
BENGI IKI MUMPUNG LAGI SEPI
KASUR BANTALE WIS WANGI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *