Pingin Kenal Kowe

Versi: Ristie

Aku pengen kenal kowe
Kowe sing tak karep ake
Aku ora biso turu,
Mikir kowe cah ayu

Opo kowe yo ra ngerti,
Yen karepku yo mung siji
Katresnanku marang kowe,
Ra biso nglalek ake

Kapan aku biso karo kowe,
Gegandhengan tangan sak karepe
Kapan kowe biso ning sandhingku,
Kowe dewe bocah ayu…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi…

reff :
Kapan aku biso karo kowe,
Gegandhengan tangan sak karepe
Kapan kowe biso ning sandhingku,
Kowe dewe bocah ayu…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi..

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Rino klawan wengi..
Yo mung kowe dewe…

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe, yo mung kowe dewe…
Aku yo mung kowe dewe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *