Pingin Kenal Kowe


Pingin Kenal Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Ristie
Produksi : A Fistavi Pro

Aku pengen kenal kowe
Kowe sing tak karep ake
Aku ora biso turu,
Mikir kowe cah ayu

Opo kowe yo ra ngerti,
Yen karepku yo mung siji
Katresnanku marang kowe,
Ra biso nglalek ake

Kapan aku biso karo kowe,
Gegandhengan tangan sak karepe
Kapan kowe biso ning sandhingku,
Kowe dewe bocah ayu…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi…

reff :

Kapan aku biso karo kowe,
Gegandhengan tangan sak karepe
Kapan kowe biso ning sandhingku,
Kowe dewe bocah ayu…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi…

Ka..ro.. ko..we.. sa..yang..,
Nek ayu sing tak impeni
Ojo kowe nganti lali,

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe dewe sing tak puji
Rino klawan wengi..

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Rino klawan wengi..
Yo mung kowe dewe…

Ko..we..de..we..sa..yang..,
Kowe, yo mung kowe dewe…
Aku yo mung kowe dewe..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wXsrE26cxcs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s