Ngaweh Bunga Atiku


Ngaweh Bunga Atiku
Ciptaan : ??
Vokal : R. Sanrawi
Produksi : EMF 2006 Productie

Saiki biso nyekel tanganmu
Saben mbengi aku ora biso turu
Wit awan lehku nglamun
Jo sampe kowe ninggal aku

Saiki biso nyanding awakmu
Saben ndino pengen dolanan rambutmu
Nek wengi aku turu, kowe ning njero impenku
Ojo sampe kowe ninggal awakku

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

reff :

Saiki biso nyanding awakmu
Saben ndino pengen dolanan rambutmu
Nek wengi aku turu, kowe ning njero impenku
Ojo sampe kowe ninggal awakku

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pGbmvVzuhk8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s