Ngaweh Bunga Atiku

Versi: R. Sanrawi

Saiki biso nyekel tanganmu
Saben mbengi aku ora biso turu
Wit awan lehku nglamun
Jo sampe kowe ninggal aku

Saiki biso nyanding awakmu
Saben ndino pengen dolanan rambutmu
Nek wengi aku turu, kowe ning njero impenku
Ojo sampe kowe ninggal awakku

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

reff :
Saiki biso nyanding awakmu
Saben ndino pengen dolanan rambutmu
Nek wengi aku turu, kowe ning njero impenku
Ojo sampe kowe ninggal awakku

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

Mung kowe, dewe kembangku impenku
Aku ora bakal lali karo kowe
MUng kowe dewe, ora ono liyo
Aku ora bakal mblenjani janjimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *