Ngapuro

Versi: Rinette Tasleman

Salahku kabeh dilalekke
Dosaku kabeh dingapuro
Wis ra bener, wis ora tingkahku
Aku rumongso salah,
Njero dodoku, jrone dodoku

Kelingan dek jaman semono
Kenal spisan aku lak wis kondo
Ora bakal mblenjani janjimu
Tego atiku iki, ngapusi kowe
Ngarani kowe…

Aku ora biso, nglarani atimu
[Nglarani atimu…]
Ora tekan nyawang…,
[Uwis sing tresno tenanan]
Cukup, wis tak tutup ning lakuku
Sayang, ngapuro salahku iki

Ugo?? aku saiki nglarani
Ngapuro salahku oh sayangku
Piye maneh aku ngrumangsani
Wis tak lalekke kabeh,wesonanku??
Tresno sing palsu….

Aku ora biso, nglarani atimu
[Nglarani atimu…]
Ora tekan nyawang…,
Uwis sing tresno tenanan
Cukup, wis tak tutup ning lakuku
Sayang, ngapuro salahku iki

reff :
Aku ora biso, nglarani atimu
[Nglarani atimu…]
Ora tekan nyawang…,
[Uwis sing tresno tenanan
Cukup, wis tak tutup ning lakuku
Sayang, ngapuro salahku iki

??=kurang jelas vokalnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *