Kabeh Nggo Rika

Versi: Ina Malini

Ho…ho…ho…ho…,
Ho…ho…ho…ho…
Ha…ha…ha…ha…,
Ha…ha…ha…ha…

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Ha…ha…ha…ha…,
Ha…ha…ha…ha…
Pipiku dinggo rika,
Janggutku dinggo rika
Dadaku dinggo rika
Awakku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung nggo rika
Tresna kanggo rika,
Sayang kanggo rika

reff :
Ulan lan lintang dadi saksine
Tresnaku, ora ana liyane
Siji penjalukku karo rika
Atiku aja digawe lara

[Ha…ha…ha…ha…,]
[Ha…ha…ha…ha…]

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

reff :
Ulan lan lintang dadi saksine
Tresnaku, ora ana liyane
Siji penjalukku karo rika
Atiku aja digawe lara

[Ha…ha…ha…ha…,]
[Ha…ha…ha…ha…]

Pipiku dinggo rika,
Irungku dinggo rika
Rambutku dinggo rika,
Lambeku dinggo rika

Kabeh duweku kien,
Mung kanggo rika
Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Njabah njero nggo rika…
Ngisor nduwur nggo rika…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *