Yo Mung Kowe

Versi: Bambang Warwer

Yo mung kowe nduk, ono ing njero ati
Yo mung kowe nduk, mlenguh ing sanubari
Yo mung kowe nduk, nyentele netro iki
Yo mung kowe, teko sakjrone pi ngimpi

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

reff :
Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Nyantol?? nyang awang-awang
Sedalam lautan,
Gedene sak gunung anakan

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Utuh koyo watu karang
Yen to bumine bergoncang,
Angine bertiup kencang
Tresnoku ra bakal ilang…

Yo mung kowe nduk, ono ing njero ati
Yo mung kowe nduk, mlenguh ing sanubari
Yo mung kowe nduk, nyentele netro iki
Yo mung kowe, teko sakjrone pi ngimpi

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

reff :
Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Nyantol?? nyang awang-awang
Sedalam lautan,
Gedene sak gunung anakan

Tresnoku nyang kowe, yang…yang…
Utuh koyo watu karang
Yen to bumine bergoncang,
Angine bertiup kencang
Tresnoku ra bakal ilang…

Yo mung kowe nduk, ono ing angan-angan
Yo mung kowe nduk, nyelip ono pikiran
Yo mung kowe nduk, ngresep nyang perasaan
Yo mung kowe, aku biso nyeluk sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *