Seyuto Janji

Matur nuwun dulur kabeh sing wis podho mampir neng warungku,
ora kroso gek saben wengi sak durunge turu aku nulis lirik lagu jowo nggal sithik iki iso sampe itungan sewu lirik, Mari kita dukung musisi-musisi berbasis lagu jawa ini agar lebih dikenal di blantika musik internasional
” -yanilipatro, jombang-jawatimur-indonesia,

Lirik Lagu Sanguturu ke-1000 “Seyuto Janji”
Versi: Bambang Warwer

ING WAYAH WENGI SEPINE ING ROSO,
LARANE ATI KROSO NYANG DODO..
SLIRAMU TAK GOLEK’I TEKAN UBENGING NDUNYO,
MUNG WARTAMU WAE UGO RA ONO..

DHISIK SLIRAMU NANDUR WINIH KEMBANG ONO ATI,
KANTI SIRAMAN SEYUTO JANJI..
TUWUH KATRESNAN SUCI NYEBARKE GONDO WANGI,
KOK PETHIK KOK BUANG LAN KOK SINGKIRI..

reff:
TAK AKONI AYUMU ORA KOYO WIDODARI,
NANGING ONO AWAKMU DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI..
KAUKIR ANYAR MANEH KENANGAN LAN JANJI-JANJI,
NANGING SAIKINE SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI..

TUMETESING ELUHKU RA MARGO SUSAH ATIKU,
BANGET GEDHENE ROSO GELOKU..
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU,
NANGING ONO NGOPO NDHISIK NDADAK KETEMU..

reff:
TAK AKONI AYUMU ORA KOYO WIDODARI,
NANGING ONO AWAKMU DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI..
KAUKIR ANYAR MANEH KENANGAN LAN JANJI-JANJI,
NANGING SAIKINE SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI..

TUMETESING ELUHKU RA MARGO SUSAH ATIKU,
BANGET GEDHENE ROSO GELOKU..
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU,
NANGING ONO NGOPO NDHISIK NDADAK KETEMU..
NANGING ONO NGOPO NDHISIK NDADAK KETEMU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *