Seyuto Janji

Matur nuwun dulur kabeh sing wis mampir ning warungku,
ora kroso gek saben wengi sak durunge turu aku nulis lirik lagu jowo nggal thithik iki iso sampe itungan sewu lirik
” -yanilipatro, jombang-jawatimur-indonesia,

Lirik Lagu Sanguturu ke-1000 Seyuto Janji
Versi: Bambang Warwer

ING WAYAH WENGI, SEPINE ING ROSO
LARANE ATI KROSO, NYANG DODO
SLIRAMU TAK GOLEKI, TEKAN UBENGING NDUNYO
MUNG WARTAMU WAE, UGO RA ONO

DISIK SLIRAMU NANDUR WINIH KEMBANG ONO ATI
KANTI SIRAMAN, SEYUTO JANJI
TUWUH KATRESNAN SUCI, NYEBARKE GONDO WANGI
KOK PETHIK, KOK BUANG LAN KOK SINGKIRI

reff :
TAK AKONI AYUMU, ORA KOYO WIDODARI
NANGING ONO AWAKMU, DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI
KAUKIR ANYR MANEH, KENANGAN LAN JANJI-JANJI
NANGING SAIKINE, SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI

TUMETESING ELUHKU, RA MARGO SUSAH ATIKU
BANGET GEDENE ROSO GELOKU
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU

reff :
TAK AKONI AYUMU, ORA KOYO WIDODARI
NANGING ONO AWAKMU, DEWEK’E SING WIS NGADHEP GUSTI
KAUKIR ANYR MANEH, KENANGAN LAN JANJI-JANJI
NANGING SAIKINE, SLIRAMU NINGGALKE AKU IKI

TUMETESING ELUHKU, RA MARGO SUSAH ATIKU
BANGET GEDENE ROSO GELOKU
DUDU PEPISAHAN SING GAWE GELO ATIKU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU
NANGING ONO NGOPO, NDISIK NDADAK KETEMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *