Mertuo Muring Muring

Versi: Indah Andarini

Ya ya ya…, ya ya ya…
Ya ya ya…, ya ya ya…

Yen muring-muring, mertuoku muring-muring
Ono-ono wae, ngomel sak penake
Sing iki salah, sing kuwi salah
Suwe ning suwe, sirahku kroso pecah

Wis tak turuti, kabeh wis tak lakoni
Ning kok kurang wae, soyo judeg atiku
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Ya ya ya…, ya ya ya…

Melu mertuo, sing sugih bondo
Keloro-loro, atiku dadi gendro
Duh iki piye, mengko dadine
Wong aku tresno, tresno menyang bojo

Terlanjur cinta, ku harus bagaimana
Sekali sayang, selamanya sayang
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

reff :
Yen muring-muring, mertuoku muring-muring
Ono-ono wae, ngomel sak penake
Sing iki salah, sing kuwi salah
Suwe ning suwe, sirahku kroso pecah

Wis tak turuti, kabeh wis tak lakoni
Ning kok kurang wae, soyo judeg atiku
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Ya ya ya…, ya ya ya…

Melu mertuo, sing sugih bondo
Keloro-loro, atiku dadi gendro
Duh iki piye, mengko dadine
Wong aku tresno, tresno menyang bojo

Terlanjur cinta, ku harus bagaimana
Sekali sayang, selamanya sayang
Ing wayah sore, abang srengengene
Aku ngetutke, menyang bojoku wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *