Laut Eretan

Versi: Dian Anic

Kenangan ning laut eretan,
Wong loro, nyawang ombak lautan
Ngucap janji, sehidup semati
Angin laut, sing dadi saksi

Nang apa sekiene ngingkari
Wis tega, gawe lara ning ati
Sumpah janji, wis ora berarti
Kiyen kula, ditinggal kari

reff :
Lara demen, aduh lara ati kula
Wong demen, ditinggal lunga

Batin kula, kaya disiksa
Kekasih tega, mutus nan cinta
Kenangan ning laut eretan,
Sampe kapan, bli bakal ilang

Nang apa sekiene ngingkari
Wis tega, gawe lara ning ati
Sumpah janji, wis ora berarti
Kiyen kula, ditinggal kari

reff :
Lara demen, aduh lara ati kula
Wong demen, ditinggal lunga

Batin kula, kaya disiksa
Kekasih tega, mutus nan cinta
Kenangan ning laut eretan,
Sampe kapan, bli bakal ilang

Kenangan ning laut eretan,
Wong loro, nyawang ombak lautan
Ngucap janji, sehidup semati
Angin laut, sing dadi saksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *