Kudu Bisa Bali

Versi: Anggara SP

Umpomo, aku uwis biso
Mbuktekake opo kang dadi sedyo
Ora bakal aku gawe loro
Marang sliramu, sing tansah tak tresno

Nanging nyatane, kudu nganggo srono
Mujudke lakon tetep kudu mbudidoyo
Aku ngerti, laramu kepati-pati
Sajroning ati, aku ora bakal lali

Nganti saiki, aku durung biso bali
Opo kowe ugo isih ngenteni
Duh wong ayu, ojo banget nggonmu nesu
Aku rumongso pancen iki luputku

reff ;
Nanging nyatane, kudu nganggo srono
Mujudke lakon tetep kudu mbudidoyo
Aku ngerti, laramu kepati-pati
Sajroning ati, aku ora bakal lali

Nganti saiki, aku durung biso bali
Opo kowe ugo isih ngenteni
Duh wong ayu, ojo banget nggonmu nesu
Aku rumongso pancen iki luputku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *