Kali Klawing Mangu Mangu

Versi: Dedy Pitak ft Yani

Pr :
Ora ngira, ora dinyana-nyana
Wong bagus, gawe kelara-lara
Te tunggu-tunggu, awit isih enom
Bareng ketemu, ora gelem takon

Lk :
Ora terang, ora mikirna udan
Ditunggoni mbuh nganti tekan kapan
Nang jembatan, nduwur kedung penganten
Mangu-mangu ora leren-leren

reff :
Pr :
Kali klawing, kali larangan
Ceritane wong wadon karo wong lanang
Kesandung tresna, suwe ora kelakon
Sebab banyu bening lan banyu kotoran

Lk :
Kelara-lara, si kali klawing
Duwe sumpah kanggo pengeling-eling
Ngoyok jejaka, kali larangan
Mulane pindah-pindah ora karuan

Duet :
Jengkele kali klawing yen lagi banjir
Banyune mbludage tekan nang pinggir

Pr : Kali klawing…,
Lk : Kali larangan…
Duet : Selawase tetep oyok-oyokan

reff :
Pr :
Ora ngira, ora dinyana-nyana
Wong bagus, gawe kelara-lara
Te tunggu-tunggu, awit isih enom
Bareng ketemu, ora gelem takon

Kali klawing, kali larangan
Ceritane wong wadon karo wong lanang
Kesandung tresna, suwe ora kelakon
Sebab banyu bening lan banyu kotoran

Lk :
Kelara-lara, si kali klawing
Duwe sumpah kanggo pengeling-eling
Ngoyok jejaka, kali larangan
Mulane pindah-pindah ora karuan

Duet :
Jengkele, kali klawing yen lagi banjir
Banyune mbludage tekan nang pinggir

Pr : Kali klawing…,
Lk : Kali larangan…
Duet : Selawase tetep oyok-oyokan
Kali klawing, kali larangan
Selawase tetep oyok-oyokan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *