Akal Bulus

Versi: Uung Kurnia

Bokat kuh iya, cintane tulus ning ati
Sampe sumpae kakang, bli bakal ngingkari
Tapi nyatane kakang, cuma pengen ngakali
Akal buluse kakang, kanggo mbohongi

Sekien kakang bohonge wis keweruhan
Bli jare maning kula dewek kependakan
Kakang terang-terangan, gawa wong wadon liyan
Manis kakang disayang, sepah dibuang

reff :
Kendang cilik, penapak tangan
Aja mumpung, aja kadiran

Kendang cilik, penapak tangan
Aja mumpung, aja kadiran
Aja kadiran , dadi wong ganteng
Main cinta, se enake weteng

Sekien kakang bohonge wis keweruhan
Bli jare maning kula dewek kependakan
Kakang terang-terangan, gawa wong wadon liyan
Manis kakang disayang, sepah dibuang

reff :
Kendang cilik, penapak tangan
Aja mumpung, aja kadiran

Kendang cilik, penapak tangan
Aja mumpung, aja kadiran
Aja kadiran , dadi wong ganteng
Main cinta, se enake weteng

Bokat kuh iya, cintane tulus ning ati
Sampe sumpae kakang, bli bakal ngingkari
Tapi nyatane kakang, cuma pengen ngakali
Akal buluse kakang, kanggo mbohongi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *