Kalah Saingan

Versi: Iche Sonia

RASA SEDIH, MIKIRI NASIB SUN IKI
SI JANTUNG TI, WIS ORA NGLADENI
SEBAB ANA BOCAH WADON KANG NYAINGI
KARO HARTA BENDA SING DIMILIKI

OH SI BADAN NINGGANE KABERAN
NEMBE DUE DEMENAN, ADUH KALAH SAINGAN
RASA SEDIH, MIKIRI NASIB SUN IKI
SI JANTUNG TI, WIS ORA NGLADENI

reff :
DUWE DEMENAN, NING JAMAN JAMAN SAIKI
SYARATE YA KUDU WANI, NGANGGONE SAINGAN

BARENG SI BADAN ORA DUE APA APA
PANTESAN KANG PUTUS CINTA, NANG KALAH SAINGAN
MUGA AJA NEMU MANING, CINTA KALAH SAINGAN

RASA SEDIH, MIKIRI NASIB SUN IKI
SI JANTUNG TI, WIS ORA NGLADENI
SEBAB ANA BOCAH WADON KANG NYAINGI
KARO HARTA BENDA SING DIMILIKI

reff :
DUWE DEMENAN, NING JAMAN JAMAN SAIKI
SYARATE YA KUDU WANI, NGANGGONE SAINGAN

BARENG SI BADAN ORA DUE APA APA
PANTESAN KANG PUTUS CINTA, NANG KALAH SAINGAN
MUGA AJA NEMU MANING, CINTA KALAH SAINGAN

RASA SEDIH, MIKIRI NASIB SUN IKI
SI JANTUNG TI, WIS ORA NGLADENI
SEBAB ANA BOCAH WADON KANG NYAINGI
KARO HARTA BENDA SING DIMILIKI

OH SI BADAN NINGGANE KABERAN
NEMBE DUE DEMENAN, ADUH KALAH SAINGAN
ADUH KALAH SAINGAN,ADUH KALAH SAINGAN

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *