Yang

Versi: Desita Ayu A.

Yang…, atiku gelisah
Soyo suwe soyo ora betah
Yang…, aku ngaku salah
Biyen nesu ndadekake pisah

Yang…, biyen aku ngiro
Gulo kono legi tan kiniro
Yang…, saiki wis cetho
Akeh gulo, mung siji miroso

reff :
Gaplek kecemplung kalen
Timbang golek rak aluwung balen
Pohong melu tlutuhe
Mumpung -mumpung sik podo wutuhe

Yang…, ayo diendhangi
Dhedheran tresno sing mrajak semi
Yang…, ayo diopeni
Kanggo ngadhepi urip sayekti

reff :
Yang…, atiku gelisah
Soyo suwe soyo ora betah
Yang…, aku ngaku salah
Biyen nesu ndadekake pisah

Yang…, biyen aku ngiro
Gulo kono legi tan kiniro
Yang…, saiki wis cetho
Akeh gulo, mung siji miroso

reff :
Gaplek kecemplung kalen
Timbang golek rak aluwung balen
Pohong melu tlutuhe
Mumpung -mumpung sik podo wutuhe

Yang…, ayo diendhangi
Dhedheran tresno sing mrajak semi
Yang…, ayo diopeni
Kanggo ngadhepi urip sayekti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *