Wadon Sejati

Versi: Ipang Supendi

Kebayang dudu kenang ayune
Kedanan dudu kenang gemblenge
Kelingan bae kasih sayange
Setia nerima apa anane

Sun pengen luruh wadon sejati
Sing jujur nurut printae laki
Sing eman lan sehidup semati
Enak blenak bareng dilakoni

reff :
Godong joar paite bli kira-kira
Wadon sabar dadi isie suarga

Kembang mawar, sing wangi kembang melati
Wong sing sabar,yaiku wadon sejati
Lamun due rabi,
Arep pilih-pilih, wadon sing sejati

Sun pengen luruh wadon sejati
Sing jujur nurut printae laki
Sing eman lan sehidup semati
Enak blenak bareng dilakoni

reff :
Godong joar paite bli kira-kira
Wadon sabar dadi isie suarga

kembang mawar, sing wangi kembang melati
Wong sing sabar,yaiku wadon sejati
Lamun due rabi,
Arep pilih-pilih, wadon sing sejati

Kebayang dudu kenang ayune
Kedanan dudu kenang gemblenge
Kelingan bae kasih sayange
Setia nerima apa anane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *