Tak Enteni

Versi: Indah Onny ft. Eddy Nuansa

Pr :
Durung suwe nggonku kenal karo kowe
Nanging atiku uwis bedo rasane
Dino-dino mung tansah kelingan wae
Opo mergo kuwi wong sing nyenengake

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi,sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

reff :
Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi, sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *