Rangu Rangu

Versi: Desita Ayu A.

Ing gerdhu tuwo trocoh tur tampu, wong bagus
Ngiyub bareng sliramu
Nadyan adhem ora dak paelu
Jalaran ono sliramu

Begjaku pindho ketiban ndaru, wong bagus
Lego rasaning kalbu
Gusti pengeran kang moho agung
Matur nuwun paringipun

Udan ojo kesusu terang
Dak tuwukke, anggonku nyawang
Solahe [solahe], Eseme [eseme]
Mripate, pipine, irunge, bodyne [bodyne]
Kabeh sarwo nyengsemake

Rangu rangu rasaning atiku, wong bagus
Ninggalake sliramu
Lilanono aku nempil bahu
Ngeterke bali awakku

reff :
Ing gerdhu tuwo trocoh tur tampu, wong bagus
Ngiyub bareng sliramu
Nadyan adhem ora dak paelu
Jalaran ono sliramu

Begjaku pindho ketiban ndaru, wong bagus
Lego rasaning kalbu
Gusti pengeran kang moho agung
Matur nuwun paringipun

Udan ojo kesusu terang
Dak tuwukke, anggonku nyawang
Solahe [solahe], Eseme [eseme]
Mripate, pipine, irunge, bodyne [bodyne]
Kabeh sarwo nyengsemake

Rangu rangu rasaning atiku, wong bagus
Ninggalake sliramu
Lilanono aku nempil bahu
Ngeterke bali awakku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *