Pitik Angkrem

Versi: Indah Onny ft. Eddy Nuansa

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

SUGIH MLARAT, WIS GINARIS SING KUOSO
KUDU NRIMO YO MAS YO MAS, DITOMPO KANTI LEGOWO
OJO’ SENENG MERI, OJO’ SENENG NGRASANI
OJO SENENG NGAPUSI

Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ENDHOGE PODO, KULITE PUTIH
ISINE BEDO…
Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ORA BISO PODO…

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *