Pingin Ketemu

Versi: Indah Onny

Roso tresno, sing ono atiku
Ora liyo, kanggo kowe kangmasku
Ora ono liyane,
Mung kowe siji sing tansah tak impekke

Rino wengi, aku tansah ngenteni
Tekane tresnamu ning awakku iki
Nanging kepiye carane,
Aku biso bareng urip karo kowe

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu

Percoyo kangmas, aku tresno sliramu
Percoyo kangmas, aku seneng sliramu

reff :
He…rino wengi, aku tansah ngenteni
Tekane tresnamu ning awakku iki
Nanging kepiye carane,
Aku biso bareng urip karo kowe

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu

Nyeda’o aku, aku pingin ketemu
Aku pengen pengen ngerti, roso tresnomu kuwi
Nyeda’o aku, ojo ninggalke aku
Sepi atiku, sewengi ra ketemu
Nyeda’o aku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *