Jare

Versi: Reny Farida

Nong tembakon, nyambang sawahe
Melu takon, paran salahe
Mestine ono sebabe
Apuwo riko, sing teko merene

Arep takon, reni isin
Sun endem baen,ring njero batin
Mung bisik-bisike, angin riko
Jare saiki ngeliyo

Sasak gantung, tinggalane londo
Ninggal isun, kari mentolo
Apuwo bengen kok janji
Kadung riko, sing biso nepati

Manis seru omongane
Nganggep isun, kembang atine
Urip bareng selawase,
Jare riko tumekane pati

reff :
Runtang-runtung nong kalisari
Getun isun, sing mari-mari
Sopo wonge sing percoyo
Kadung keneng, omongane riko

Opo reni kurang gati,
Sak njaluke, wis sun turuti
Apuwo kok sing ngimbangi
Malah riko, ngelarakno ati

Sasak gantung, tinggalane londo
Ninggal isun, kari mentolo
Apuwo bengen kok janji
Kadung riko, sing biso nepati

Manis seru omongane
Nganggep isun, kembang atine
Urip bareng selawase,
Jare riko tumekane pati

reff :
Runtang-runtung nong kalisari
Getun isun, sing mari-mari
Sopo wonge sing percoyo
Kadung keneng, omongane riko

Opo reni kurang gati,
Sak njaluke, wis sun turuti
Apuwo kok sing ngimbangi
Malah riko, ngelarakno ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *