Asmoro Rambut Poni

Versi: Suryono Kuncrit

Koyo benang, ruwet tanpo wudar
Ibarat bumi langit, tan sinar
Katon rembulane, tan keno jinongko
Lelakone, wongkang gandrung tresno

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine, kang nglengsemake
Aku nyawang mesti, atiku kebimbang
Sampek bongko, aku pingin kok sayang

reff :
Kembang mlati, nok nduwur gunung
Dredheke ati gak keno dibendung
Ono ulo, turune melungker
Opo sliramu, durung rumongso bener

Abote wong tresno, ora muno
Opo nroning atimu, durung kroso
Pancen aku, koyo uwong sudro
Atiku koyo, prabu punto dewo

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine, kang nglengsemake
Aku nyawang mesti, atiku kebimbang
Sampek bongko, aku pingin kok sayang

reff :
Kembang mlati, nok nduwur gunung
Dredheke ati gak keno dibendung
Ono ulo, turune melungker
Opo sliramu, durung rumongso bener

Abote wong tresno, ora muno
Opo nroning atimu, durung kroso
Pancen aku, koyo uwong sudro
Atiku koyo, prabu punto dewo

Dudu bandane, dudu rupane
Rambut ponine, kang nglengsemake
Aku nyawang mesti, atiku kebimbang
Sampek bongko, aku pingin kok sayang

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *