Teplek Gemparan

Versi: Denada

KOLANG KALING LIK, UWITE GARING
TEBLUK NGIDEK LIK, UWITE MANTING
KARI GAMPANG LIK, DHUNG NGALING NGALING
OMONGE MUNTING

WERUH SIJI LIK, WARAHE LORO
WERUH LORO LIK, WARAHE TELU
AMIT AMIT LIK, TEPLEK GEMPARAN
JEBULE OMONGE SING ONO PARAN PARAN

reff :
BISANE…, NGOMONG SAK ENAKE EE E E
KAREPE UWONG GELEM DIAPUSI
BONDO ABAB CAMPUR DENGKUL

TIBANE MALAH SEBALIKE,EE E E
URIPE KOYO BUNGLON
NGALOR NGIDUL NEMPLEK UWIT MALIK RUPO

KOLANG KALING LIK, UWITE GARING
TEBLUK NGIDEK LIK, UWITE MANTING
KARI GAMPANG LIK, DHUNG NGALING NGALING
OMONGE MUNTING

WERUH SIJI LIK, WARAHE LORO
WERUH LORO LIK, WARAHE TELU
AMIT AMIT LIK, TEPLEK GEMPARAN
JEBULE OMONGE SING ONO PARAN PARAN

reff :
BISANE…, NGOMONG SAK ENAKE EE E E
KAREPE UWONG GELEM DIAPUSI
BONDO ABAB CAMPUR DENGKUL

TIBANE MALAH SEBALIKE,EE E E
URIPE KOYO BUNGLON
NGALOR NGIDUL NEMPLEK UWIT MALIK RUPO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *