Malang Pancen Rame

Versi: Hendika Kurniawan

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

Kutho malang, kuthane pancen rame
Pasar induk, gadang panggonane
Kulon lun-alun menggok, mesjid jami’e
Ojo lali, arjosari terminale

Tahu tempe, sanan panggonane
Jalan lombok, terkenal soto ayame
Nyami’ane kripik singkong jik nyamplenge
Aremania, wis kondang sepak bolae

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

reff :
Yen ora ngandel, ceritaku iki
Bukte’ake kutho malang pancen asri
Wus kondang kaloko, kutho malang iki
Yen tindak mriko, kulo jamin pengen kari

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi, ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur, ning kutho bantur
Sendang biru ning sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti, mangon ning kutho batu
Coban rondo, ning pujon pancen ono
Bajul mati mas, pancen ndudut ati
Ojo bingung, kowe kari pilih ngendi

Malem minggu malku-mlaku sak kancane
Alun-alun wayah sore, pancen rame
Mudo-mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran, gandengan tangan cik mesrae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *