Guyon Guyon Dadi Jodone

Versi: Sumiati

Osing nyongko, yo kakang riko lan isun
Tapi kawitan yo ono, jalaran sulung
Mergo kulino bareng, mrono merene
Guyon-guyon akhiren dadi jodohne

Bengen konco, yo kakang mage bujange
Koyo-koyo sing biso, gedigi dadine
Padahal isun nang riko, seru senenge
Gawene nggudo, madani ngaclak omonge

reff:
Kelakon wis kawin, [pancene wis jodohne]
Keturutan nyanding, [pikir ayem rasane dik]
Riko kudu welas, sampek tumekane pati
Duwe anak siji, [ayo dirumat bareng]
Janji ojo nyeleweng, [osing nehi-nehi dik]
Urip ayem tentrem, mugo-mugo selawase

Bengen konco, yo kakang mage bujange
Koyo-koyo sing biso, gedigi dadine
Padahal isun nang riko, seru senenge
Gawene nggudo, madani ngaclak omonge

reff:
Kelakon wis kawin, [pancene wis jodohne]
Keturutan nyanding, [pikir ayem rasane dik]
Riko kudu welas, sampek tumekane pati
Duwe anak siji, [ayo dirumat bareng]
Janji ojo nyeleweng, [osing nehi-nehi dik]
Urip ayem tentrem, mugo-mugo selawase

Osing nyongko, yo kakang riko lan isun
Tapi kawitan yo ono, jalaran sulung
Mergo kulino bareng, mrono merene
Guyon-guyon akhiren dadi jodohne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *