Cengklungen

Versi: Hesti R

Cengklungen, anggonku ngenteni
Tekanmu ing nggisik-ing tlogo
Kodhok lan suket kang ngancani
Urun welas mring kang lagi kembo

Prahune wis suwe dak calang
Kanggo ngenggar kang podo wuyung
Pedhute wis soyo sumilak
Katon endah sesawangan gunung

reff :
Pedah opo kaendahan
Sinawang tanpo sliramu
Kaendahan dadi cemplang
Pindho sayur tanpo bumbu

Rikolo pupus pangantuku
Ketebang katon lan esemmu
Ati kang pepes remuk rempu
Pulih tumtum ketamban tekamu

reff :
Pedah opo kaendahan
Sinawang tanpo sliramu
Kaendahan dadi cemplang
Pindho sayur tanpo bumbu

Rikolo pupus pangantuku
Ketebang katon lan esemmu
Ati kang pepes remuk rempu
Pulih tumtum ketamban tekamu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *