Sambang Konco

Versi: Cak kartolo ft. Ning Dewi Triyanti

Lk : Ning, yok opo kabare ning, Anak bojo, lak iyo apik ae
Pr : Cak, angsal pangestune, Kabeh sehat, podo seger warase
Lk [dialog]: sukur, sukur sing rukun ae yo.. ojo gegar-geger
Pr [dialog]: gak tau geger to cak!

Lk : Ning, yok opo wargane ning, Lak yo tentrem, cukup kebutuhane
Pr : Cak, sing dipangan ono’ae, Tapi orip, tambah soro rasane
Lk [dialog] : yo sing sabar ae yo.., ayok terus berusaha
Pr [dialog] : Iyo..yo..cak

Duet :
Yok konco jok ngersulo, jamane tepak soro
Ayo kabeh podo cancut taliwondo
Mbangun bongso mbangun kutho suroboyo

Lk : Ning, yok opo lingkungane ning, Sampah banjir, opo sik nyusahno ae
Pr : Cak, sampah sik dadi masalah, Akibate banjir sering sambang rene
Lk [dialog]: Wah wah wah, ojok mbuang sampah sembarangan ning, yo
Pr [dialog]: Iyo..yo..cak!
Lk [dialog]: Wargane kandanono
Pr [dialog]: Wis tak kandani kabeh kok..
Lk [dialog]: Sebab opo, nek sampahe numpuk, kathi’ udan..banjir ning.
Pr [dialog]: Bener..iku cak!!

Lk : Ning, yok opo kabare ning,
Pr : Waras cak.
Lk : Anak bojo, lak iyo apik ae
Pr : Cak, angsal pangestune ,Kabeh sehat, podo seger warase
Lk [dialog]: Iyo..sing penting ngatur kesehatan, olah raga jok lali

Lk : Ning, yok opo wargane ning, Lak yo tentrem, cukup kebutuhane
Pr : Cak, sing dipangan ono’ae Tapi orip, tambah soro rasane
Lk [dialog] : Wong urip iku jok sambat ae
Pr [dialog] : Yo sing penting lak usahane ta cak

Duet :
Yok konco jok ngersulo, jamane tepak soro
Ayo kabeh podo cancut taliwondo
Mbangun bongso mbangun kutho suroboyo

Lk : Ning, yok opo lingkungane ning, Sampah banjir, opo sik nyusahno ae
Pr : Cak, sampah sik dadi masalah, Akibate banjir sering sambang rene
Lk [dialog]: Aku oleh tugas teko atasan, aku dudu’ wong biasa ning
Pr [dialog]: Wong opo sampean iku cak
Lk [dialog]: Wong koclok lho..,

Lk : Ning, yok opo wargane ning, Lak yo tentrem, cukup kebutuhane
Pr : Cak, sing dipangan ono’ae, Tapi orip, tambah soro rasane
Lk [dialog] : Aku perlu ndelok nasibe wong cilik, ngomongo tak laporno nang sing nduwur-nduwur
Pr [dialog] : Nang endi iku cak
Lk [dialog] : Emprit.., cendhet..

Duet :
Yok konco jok ngersulo, jamane tepak soro
Ayo kabeh podo cancut taliwondo
Mbangun bongso mbangun kutho suroboyo

Lk : Ning, yok opo keamanane ning, Maling-maling, opo sik ngganggu kene
Pr : Cak, malinge gak wani mrene, Mergo wedi, nek dibakar rame-rame
Lk [dialog]: Lho…lo..lo, jok ngunu ning,
kandanono arek-arek..gak oleh main hakim dewe..,
iki negoro hukum ning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *