Ona Anu

Versi: Panca Agustina

Sanadyan ora klebu olo
Ora ateges bagus dewe
Nanging aku keno opo
KOk kudu pethuk wae

Po saking mandine sarate
Po saking ampuhe jimate
Ngona ngono ora nate
Deweke lungo wae

reff :
Po solahe, opo lageyane nggemesake
Po gatine, opo leladine wualah nglegakake
Lugune sing ora nguwati
Kasetyane sing ndudut ati
Anune ona anune, aku kok bingung dewe

reff :
Sanadyan ora klebu olo
Ora ateges bagus dewe
Nanging aku keno opo
Kok kudu pethuk wae

Po saking mandine sarate
Po saking ampuhe jimate
Ngona ngono ora nate
Deweke lungo wae

reff :
Po solahe, opo lageyane nggemesake
Po gatine, opo leladine wualah nglegakake
Lugune sing ora nguwati
Kasetyane sing ndudut ati
Anune ona anune, aku kok bingung dewe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *