Lanang Perkasa

Versi: Ity Ashella

Milih lanang sing rosa,
Bisa nyumponi kluarga
Kuat segala-gala,
Iku lanang perkasa

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

reff :
Kula wadon, ora kalah karo batur
Bisa ning dapur ning kasur
Asal kakang tulung aja sok nempur

Bagen mangan, cukup sega karo uya
Kula wis seneng lan bunga
Due laki angger bisa ning umah

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

reff :
Kula wadon, ora kalah karo batur
Bisa ning dapur ning kasur
Asal kakang tulung aja sok nempur

Bagen mangan, cukup sega karo uya
Kula wis seneng lan bunga
Due laki angger bisa ning umah

Milih lanang sing rosa,
Bisa nyumponi kluarga
Kuat segala-gala,
Iku lanang perkasa

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *