Ojo Lungo (pop jawa didi kempot)



Versi: Didi Kempot

UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE

AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI

UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

reff :
UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE

AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI

UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE
———————-
[ver: lyrics]
[id: pbqslaci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Lungo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.04]Ojo Lungo
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
[00:23.13]YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
[00:31.26]NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
[00:38.22]NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE
[00:45.68]
[00:47.08]AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
[00:54.00]NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
[01:01.95]AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
[01:09.03]NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI
[01:16.17]
[01:22.07]>>>
[01:23.07]>>
[01:24.07]>
[01:25.07]UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
[01:32.40]SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
[01:39.73]WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
[01:47.13]MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE
[01:55.57]
[02:05.34]NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
[02:13.03]MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE
[02:21.42]
[02:48.08]>>>
[02:49.08]>>
[02:50.08]>
[02:51.08]UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
[02:58.06]YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
[03:06.26]NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
[03:13.22]NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE
[03:20.98]
[03:23.34]AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
[03:29.11]NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
[03:37.50]AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
[03:44.14]NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI
[03:50.85]
[04:00.16]UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
[04:06.87]SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
[04:14.46]WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
[04:21.84]MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE
[04:29.11]
[04:41.28]NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
[04:47.56]MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE
[04:56.75]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s