Nanting Roso

Versi: Lilin Herlina ft. Brodin

LK :
Bocah ayu bocah manis, calon bojoku
Aku takon, piye manteping atimu
Milih bojo, ojo nyelak’i bathinmu, gendhuk
Pilih mlarat, opo sing sugih bandaku

Pr :
Sugih mlarat, kanggoku ora ukuran
Paling penting, ugemi roso katresnan
Nadyan mlarat, dilambari kasih sayang
Kangmas, tanggung jawab sregep golek sandang pangan

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Lk : Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Pr : Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe
Lk : Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Pr : Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe

reff :
Pr :
Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Nadyan sugih, nadyan sugih, nadyan sugih
Gawene mung ngloro ati
Becik mlarat, becik mlarat, becik mlarat
Becik mlarat tresnane suci

Lk : Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Pr : Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe
Lk : Jarik disigar mrapat, ojo kelangan batik’e
Pr : Sugih opo mlarat, sing penting welas asihe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *