Ono Ono Wae

Versi: Lilin Herlina

Wong tuwo, ra ngerti tuwone
Sih tampil gaya, sisih anting-antinge
Wong tuwo, ra ngerti tuwone
Nyenengi bocah, sak umuran putune

Wong tuwo, kudu mastek-ake
Yen duwe bocah, ojo mung dijar-ake
Wong tuwo, getun ning mburine
Yen nganti bocah bayi, ra ono bojone

[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]

Wong lanang, ra ono walehe
Wis duwe bojo, sih ngelirik tanggane
Wong lanang, ra ono wedine
Metu ko’ omah, ngaku bujang jarene

Wong lanang, gede cemburune
Yen ono bojo, disopo kancane
Wong lanang, ngepek penak’e
Bojo wis bener, de’e nyeleneh dewe

[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]

reff :
Wong tuwo, ra ngerti tuwone
Sih tampil gaya, sisih anting-antinge
Wong tuwo, ra ngerti tuwone
Nyenengi bocah, sak umuran putune

Wong tuwo, kudu mastek-ake
Yen duwe bocah, ojo mung dijar-ake
Wong tuwo, getun ning mburine
Yen nganti bocah bayi, ra ono bojone

[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]

Wong lanang, ra ono walehe
Wis duwe bojo, sih ngelirik tanggane
Wong lanang, ra ono wedine
Metu ko’ omah, ngaku bujang jarene

Wong lanang, gede cemburune
Yen ono bojo, disopo kancane
Wong lanang, ngepek penak’e
Bojo wis bener, de’e nyeleneh dewe

[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]
[Ono ono wae mas-mas, ono-ono wae]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *