Gede Dowo (vivi rosalita)

Versi: Vivi R ft. Agung Juanda

Lk : Mbok’e thole…, coba kowe rene…,
anakmu thole…, kok cengengesan dewe…,
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

reff :
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *