Kebelet Kawin


Kebelet Kawin
Ciptaan : ??
Vokal : Agung Juanda & Putri Aglies
Produksi : Perdana Record

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu,
Karena ku cinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau.., dadi bojoku…

Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

reff :

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu,
Karena ku cinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau.., dadi bojoku…

Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

reff :

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cwkVLYaRrUc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s