Sepat Rawa

Versi: Diana Sastra

Tulung kakang, poma aja ninggalaken
Selawase kula ning sampean demen
Montal-mantil, kula edan lanang
Ora kuat, kaya dijaran digoyang

Wayah bengi jam siji wong turu lali
Ari kula, ati selalu mikiri
Cletak-cletik, gerimis tengah wengi
Sing disayang, sing ora ngarti-ngarti

reff :
Ning pribasane, sepat rawa ditalenan
Kelara-lara, demen lanang keteteran

Apa bli krasa, kula kang demen sampean
Lawas jamane, kula nanggung rindu kangen
Kula berat demene, sampe ketele-tele

Tulung kakang, poma aja ninggalaken
Selawase kula ning sampean demen
Montal-mantil, kula edan lanang
Ora kuat, kaya dijaran digoyang

reff :
Ning pribasane, sepat rawa ditalenan
Kelara-lara, demen lanang keteteran

Apa bli krasa, kula kang demen sampean
Lawas jamane, kula nanggung rindu kangen
Kula berat demene, sampe ketele-tele

Tulung kakang, poma aja ninggalaken
Selawase kula ning sampean demen
Montal-mantil, kula edan lanang
Ora kuat, kaya dijaran digoyang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *