Wong Seneng

Versi: Maroef Amatstam

Wong seneng, ora perlu ndolakke bondho
Sugih mlarat, kabeh bakal sedo
Ning alam ndunyo, sing sabar lan nerimo
Kabeh konco, dianggep podo-podo

Gusti ingkang, moho kuwoso
Ora ngongkon nggawe duroko
Urip bebarengan karo sedulur lan konco
Biso-o yen tentrem, ning alam ndunyo

Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Wong seneng, ora perlu ndolakke bondho
Sugih mlarat, kabeh bakal sedo
Ning alam ndunyo, sing sabar lan nerimo
Kabeh konco, dianggep podo-podo

reff :
Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *