Wanito Ayu

Versi: Robby Soekatma

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo, aduh manise,
Yen awakmu macak, tambah ayune
Tambah bingung ati

Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, dadi sisihanku

Reff :
Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

reff :
Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *