Tak Impeni

Versi: Maroef Amatstam

Rungoke laku iki, kudu sing ati-ati
Sepisan ning ndunyo iki
Jo mung nggawe susahe atimu

Ojo nggolek perkoro
Marang loroning ati
Karo sedulur kudu ngerti

Suguh wedang kamong sampe
Nek kurang opo, ojo do wedi
Ojo mung nggawe susahe atimu

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

reff :
Ojo nggolek perkoro
Marang loroning ati
Karo sedulur kudu ngerti

Suguh wedang kamong sampe
Nek kurang opo, ojo do wedi
Ojo mung nggawe susahe atimu

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene tak dongengi
Saben wengi kowe tak impeni

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene tak dongengi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *