Pitik Lurik

Versi: Yanti Lesmono

Klambi lurik kathok’e ireng
Wani nglirik ra wani mandeng
Opo to karepe, aku ra ngerti
Aduh jan solahe, medeni ati

Kereh petek, jarene bandeng
Ndemak-ndemek, koyo wong gendeng
Numpak gethek, jo gocelan kenceng
Wani ndemek, ra wani bareng

reff :
Kincir angin negeri walondo
Yen kowe pingin ndang mbok kondo
Ojo clelek’an, ojo sembrono
Nadyan koyoran, isin ro tonggo

Ireng mulus, pitik cemani
Tresno tulus nggone ning ati
Pitik lurik, jarane teji
Klambi lurik, njengkelke ati

reff :
Kincir angin negeri walondo
Yen kowe pingin ndang mbok kondo
Ojo clelek’an, ojo sembrono
Nadyan koyoran, isin ro tonggo

Abang dobang, jarane godang
Ketebang-tebang, babak ketebang
Angin sumilir, paramaribo
Ojo dipikir, iki mung blangkus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *