Gajah Mangan Duren

Versi: Dewi Kirana

Kula demen ning sampean,
Ati sun rasa kegembang
Dudu karena harta, lan emas permata
Sing kula cinta, sampean eman ning kula

Ana gajah mangan duren,
Dipangan karo kulite
Akeh pemuda keren, lan akeh duite
Sing kula pengen, ketemu sampean bae

reff :
Kebayang bae, kula ning sampean
Ati sun rindu, pengen ketemu bae

Kelingan bae, kula ning sampean
Ning pikiran sampean bli bisa ilang
Sampe kapan waktune, kula bisa ndueni
Kuayang temen senenge, lamon dadi jodone

Ana gajah mangan duren,
Dipangan karo kulite
Akeh pemuda keren, lan akeh duite
Sing kula pengen, ketemu sampean bae

reff :
Kebayang bae, kula ning sampean
Ati sun rindu, pengen ketemu bae

Kelingan bae, kula ning sampean
Ning pikiran sampean bli bisa ilang
Sampe kapan waktune, kula bisa ndueni
Kuayang temen senenge, lamon dadi jodone

Kula demen ning sampean,
Ati sun rasa kegembang
Dudu karena harta, lan emas permata
Sing kula cinta, sampean eman ning kula

Ana gajah mangan duren,
Dipangan karo kulite
Akeh pemuda keren, lan akeh duite
Sing kula pengen, ketemu sampean bae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *