Urak’an

Versi: Ayu

Naliko kenal ngakune bujang
Ngajak kenalan neng pinggir dalan
Bareng wis suwe lagi konangan
Jebul sliramu, buaya daratan

Biyen sliramu, wis nate kondo
Jarene kowe sing arep tresno
Bareng saiki, kowe ngapusi
Jebul sliramu, kerep blenjani janji

reff:
Wong lanang ra nduwe sopan
Ngobral janji nang pinggir dalan
Ngomonge ra karuan, sembarangan

Dasar wong lanang urak’an
Jowal-jawil ora aturan
Senenge nggodani prawan, turut dalan

reff:
Naliko kenal ngakune bujang
Ngajak kenalan neng pinggir dalan
Bareng wis suwe lagi konangan
Jebul sliramu, buaya daratan

Biyen sliramu, wis nate kondo
Jarene kowe sing arep tresno
Bareng saiki, kowe ngapusi
Jebul sliramu, kerep blenjani janji

reff:
Wong lanang ra nduwe sopan
Ngobral janji nang pinggir dalan
Ngomonge ra karuan, sembarangan

Dasar wong lanang urak’an
Jowal-jawil ora aturan
Senenge nggodani prawan, turut dalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *