Sepur Klutuk

Versi: Genk Kobra

Pring reketek gunung gamping gempal
Wong sing teteg mesti wae mental

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Sepur klutuk, sepure dek jaman londo
Sepur muntik ngangkut tebu, dadi gulo
Gulo pasir putih bedo, gulo jowo
Ojo pamrih yen pengen, dadi satrio

Sepur disel antar kutho, wira-wiri
Sepur barang gandheng dowo, mlaku keri
Keri dewe ora popo, asal mukti
Timbang dhisik kliru tur, ngisin-ngisini

Dudu sepur yen ora nggawe gandhengan
Dudu konco yen isih seneng kerengan
Dudu manten yen ora nganggo pasangan
Pasang buntut kok wis dadi panggautan

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

reff :
Sepur express banter banget, biso turu
Sepur listrik ngganthol kawat, mesti mlaku
Mlaku dewe thingak-thinguk, ora lucu
Lucu tenan sing dipilih, jebul kliru

Sepur rakyat turut kampung, ati-ati
Sepur klinci dingek he he, ditumpak’i
Numpak sepur tuku karcis, ojo lali
Lali tenan opo nyat niat ngapusi

Dudu sepur yen ora nggawe gandhengan
Dudu konco yen isih seneng kerengan
Dudu manten yen ora nganggo pasangan
Pasang buntut kok wis dadi panggautan

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah legen
Simbah manthuk-manthuk, putune wis podo balen
Pring tumpuk-tumpuk, bumbung adah ulo
Simbah manthuk-manthuk, putune melu geng kobro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *