Rasa Tresna


rosanna-samoen_2
Versi: Rosanna Samoen

WIS SEPISAN NUNGGU KOWE,
SAIKI ROSO TRESNO..
KEBACUT NGANTI NYEDAKI SLIRAMU,
ENDI SUARAMU..

NING IPENKU NYELUK JENENGMU,
WIS RA KUAT AWAKKU KROSO LEMES..
KAPAN BISO PETUK SLIRAMU,
OJO NGANTI LALI SLIRAKU..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU..

reff:
SEDINO WIS RA KUAT AKU,
SEPI DEWE KARO SLIRAMU..
AWAKKU RASANE KOK KOYO MENGKENE,
ATIKU RA LEGO..

SIJI AKU PENGEN NGERTI,
KOK KOWE WIS ONO SING NDUWE..
WINGI KOWE TAK ENTENI SAYANGKU,
MUNG KOWE DEWE SING TAK TRESNANI..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
——————
[ver: lyrics]
[id: bchlhscu]
[ar: Rosanna Samoen]
[ti: Rasa Tresna]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:00.06]Rasa Tresna
[00:00.06]by: Rosanna Samoen
[00:32.06]
[00:34.06]>>>
[00:35.06]>>
[00:36.06]>
[00:37.06]WIS SEPISAN NUNGGU KOWE,
[00:41.84]SAIKI ROSO TRESNO..
[00:45.78]KEBACUT NGANTI NYEDAKI SLIRAMU,
[00:50.09]ENDI SUARAMU…
[00:54.40]
[00:55.97]NENG IPENKU NYELUK JENENGMU,
[00:58.90]WIS RA KUAT AWAKKU KROSO LEMES..
[01:03.53]KAPAN BISO PETUK SLIRAMU,
[01:09.47]OJO NGANTI LALI SLIRAKU..
[01:15.49]NING OPO SUWE
[01:19.35]ORA WERUH SELIRAMU,
[01:24.36]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[01:29.17]SING TAK TUNGGU,
[01:31.41]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[01:36.47]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[01:42.51]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU..
[01:50.65]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]SEDINO WIS RA KUAT AKU,
[02:27.32]SEPI DEWE KARO SLIRAMU..
[02:31.20]AWAKKU RASANE
[02:33.03]KOK KOYO MENGKENE,
[02:36.40]ATIKU RA LEGO…
[02:41.09]SIJI AKU PENGEN NGERTI,
[02:44.98]KOK KOWE WIS ONO SING NDUWE..
[02:49.55]WINGI KOWE TAK ENTENI SAYANGKU,
[02:54.91]MUNG KOWE DEWE SING TAK TRESNANI..
[03:00.66]NING OPO SUWE
[03:04.83]ORA WERUH SELIRAMU,
[03:10.29]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[03:15.05]SING TAK TUNGGU,
[03:18.06]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[03:22.40]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[03:28.50]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
[03:36.28]
[03:39.29]NING OPO SUWE
[03:43.85]ORA WERUH SELIRAMU,
[03:47.58]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[03:52.23]SING TAK TUNGGU,
[03:54.91]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[03:59.91]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[04:06.93]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
[04:16.49]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s