Rasa Tresna

Versi: Rosanna Samoen

WIS SEPISAN NUNGGU KOWE,
SAIKI ROSO TRESNO..
KEBACUT NGANTI NYEDAKI SLIRAMU,
ENDI SUARAMU..

NING IPENKU NYELUK JENENGMU,
WIS RA KUAT AWAKKU KROSO LEMES..
KAPAN BISO PETUK SLIRAMU,
OJO NGANTI LALI SLIRAKU..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU..

reff:
SEDINO WIS RA KUAT AKU,
SEPI DEWE KARO SLIRAMU..
AWAKKU RASANE KOK KOYO MENGKENE,
ATIKU RA LEGO..

SIJI AKU PENGEN NGERTI,
KOK KOWE WIS ONO SING NDUWE..
WINGI KOWE TAK ENTENI SAYANGKU,
MUNG KOWE DEWE SING TAK TRESNANI..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *