Jaman Larang

Versi: Marlon Eskak

Jaman saiki, jaman larang
Yo sing beras uyah gulo brambang
Sembarang-barang,disampekke
Ojo sampek ngrusui tanggane

Supoyo sing kerjo, yo sing sedidi
Golek sandang pangan biso gangsar
Nduwe sembarang kudu sing tliti
Abot sak enenge, kudu ngerti ganjarane

reff :
Ojo sambat yo nek ora eneng sing di pangan
Sak olehmu kerjanan, yo di tandang
Sak intuke kudu podo dilumpukke
Yo sukur, biso welas dulur kabeh wae

Yo pancen ngunu nggolek sandang pangan
Mestine ono godane
Ojo nganti bosen, sakwise
Anggone urip ning ndunyo

reff :
Supoyo sing kerjo, yo sing sedidi
Golek sandang pangan biso gangsar
Nduwe sembarang kudu sing tliti
Abot sak enenge, kudu ngerti ganjarane

Ojo sambat yo nek ora eneng sing di pangan
Sak olehmu kerjanan, yo di tandang
Sak intuke kudu podo dilumpukke
Yo sukur, biso welas dulur kabeh wae

Jaman saiki, jaman larang
Yo sing beras uyah gulo brambang
Sembarang-barang,disampekke
Ojo sampek ngrusui tanggane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *