Campur Tangan

Versi: Dewi Kirana

Sungguh kepaksa…, sun dadie pisah…
Lantaran campur tangan wong tua…
Rumah tangga pengene dipiara
Mandhenge cuma harta

Ora tahan, pengaruh lan hasutan
Sing nggawe, sun dadi pisahan
Duh melase, ning keturunan siji
Kang ditinggal kari…

reff :
Kang…, nyuwun ampura, sun ora sengaja…
Ninggalaken, nyakiti sampean

Kang…, kula ora kuat, nahan beban jiwa…
Rasa lara, omonge wong tua

Susah rumah tangga
Yen wong tua, wis campur tangan

Ora tahan, pengaruh lan hasutan
Sing nggawe, sun dadi pisahan
Duh melase, ning keturunan siji
Kang ditinggal kari…

reff :
Kang…, nyuwun ampura, sun ora sengaja…
Ninggalaken, nyakiti sampean

Kang…, kula ora kuat, nahan beban jiwa…
Rasa lara, omonge wong tua

Susah rumah tangga
Yen wong tua, wis campur tangan

Sungguh kepaksa…, sun dadie pisah…
Lantaran campur tangan wong tua…
Rumah tangga pengene dipiara
Mandhenge cuma harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *