Aku Seneng Kowe


Aku Seneng Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Emmely Kartoredjo
Produksi : Garuda Production

Kowe mesem-mesem atiku deg-degan
Sebab ugo aku ra ngerti
Rino wengi aku ora biso turu
Opo tresno kuwi sing marakke

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Atiku pancen sedih, yen ora karo kowe
Tak sendiko koyo wong kelangan
Wis ora ono liyane, sing tansah tak trenani
Yo namung kowe, kowe dewe

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Kowe tansah tak sayangi,
Nanging rasane atiku
Yen ra weruh sliramu,
Opo ra kroso atimu
Aku seneng karo kowe,

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

reff :

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pvTPuUx-9lY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s