Mujaer Mundur

Dewi Kirana – Mujaer Mundur

Iwak mujaer mundur, mundur dipatil lele
Gulang guling ning kasur, aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur, sayang ana sing due

Najan segede gunung, cintane ngawung-ngawung
Bingung sepira bingung, ora kudu disambung
Cukup sampe ning kene, aja sms bae

reff :
Mujaer mundur kang…, mujaer mundur
Terpaksa kula kang mundur teratur
Cinta tinggal cinta, demen-demen sepira

Mujaer mundur kang…, mujaer mundur
Kaya-kayane kang…, durung jodone
Slamat tinggal cinta, slamat tinggal sayang

Iwak mujaer mundur, mundur dipatil lele
Gulang guling ning kasur, aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur, sayang ana sing due

reff :
Mujaer mundur kang…, mujaer mundur
Terpaksa kula kang mundur teratur
Cinta tinggal cinta, demen-demen sepira

Mujaer mundur kang…, mujaer mundur
Kaya-kayane kang…, durung jodone
Slamat tinggal cinta, slamat tinggal sayang

Iwak mujaer mundur, mundur dipatil lele
Gulang guling ning kasur, aduh kelingan bae
Kakang sing gede duwur, sayang ana sing due

Najan segede gunung, cintane ngawung-ngawung
Bingung sepira bingung, ora kudu disambung
Cukup sampe ning kene, aja sms bae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *