Imbas Imbis


Versi: Genk Kobra

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edan
Yen ra edan ora keduman
Jaman kemajuan, ning lali paugeran

Inggah inggih, inggah inggih jebul ra kepanggih
Iya iyo, iya iyo mung waton suloyo
Sluman slumun lagekane wis mesti ra cetho
Ingah inguh wani ngomong yen wonge ra ono

Plilak-plilik, plilak-plilik isine curigo
Glenak-glenik, glenak-glenik yen tanggane mulyo
Ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
Imbas-imbis dijak maju, malah plewo-plewo
Ingine mulyo, ning podo wong gak rekoso

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edan
Yen ra edan ora keduman

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan

reff:
Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan
Jaman kemajuan, ning lali paugeran

Inggah inggih, inggah inggih jebul ra kepanggih
Iya iyo, iya iyo mung waton suloyo
Sluman slumun lagekane wis mesti ra cetho
Ingah inguh wani ngomong yen wonge ra ono

Plilak-plilik, plilak-plilik isine curigo
Glenak-glenik, glenak-glenik yen tanggane mulyo
Ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
Imbas-imbis dijak maju, malah plewo-plewo
Ingine mulyo, ning podo wong gak rekoso

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edan
Yen ra edan ora keduman

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan

Ning nong ning gung wak bayan
Sego jagung ra doyan
Ning nong ning gung wak bayan
Iwak kebo iwak jaran

Ning nong ning gung wak bayan
Uwong bodo kok ndelengan
Ning nong ning gung wak bayan
Jamane wis jaman edan
Edan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *