Braja Tumama

Versi: Dewi Kirana

Wong sakti mandraguna, angin gunung segara
Langka braja tumama, yen ngenter tekad kula
Merem kaya ning mata, melek krasa kegoda
Tobat duh ora tahan, pengen jage barengan
Langka braja tumama…

Reff :
Duh kang ma…mat, aja ngemat aja nggoda
Kula demen kulane cinta
Duh kang ma…mat, sun pasrah jiwa lan raga
Sun rela diapakena

Tambang dawa tekuk telu
Kang mamat kulane rindu
Tambang dawa tekuk lima,
Kang mamat kulane cinta

Wong sakti mandraguna, angin gunung segara
Langka braja tumama, yen ngenter tekad kula
Merem kaya ning mata, melek krasa kegoda
Tobat duh ora tahan, pengen jage barengan
Langka braja tumama…

Reff :
Duh kang ma…mat, aja ngemat aja nggoda
Kula demen kulane cinta
Duh kang ma…mat, sun pasrah jiwa lan raga
Sun rela diapakena

Tambang dawa tekuk telu
Kang mamat kulane rindu
Tambang dawa tekuk lima,
Kang mamat kulane cinta

Wong sakti mandraguna, angin gunung segara
Langka braja tumama, yen ngenter tekad kula
Merem kaya ning mata, melek krasa kegoda
Tobat duh ora tahan, pengen jage barengan
Langka braja tumama…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *