Wis Cukup Semene

Versi: Endah Koeswantoro

Wis cukup semene,
Kangmas nglarani aku seprono seprene
Saben saben kok ngajak padu
Opo sing mbok karep ake

Yen ngelingi biyen,
Kangmas pancen bedo, aku ora percoyo
Tresnamu banget sing tak rasakne
Opo wis ono liyane

Opo salah dosaku,
Kangmas tego nglarani atiku
Cukup semene, wis cukup semene
Aku pengen urip suwe

Sabar sing kudu tak lakoni
Sing dadi penyuwunku marang gusti
Mugo tresnamu gek enggalo bali
Tresnamu sing kebak janji

Yen ngelingi biyen,
Kangmas pancen bedo, aku ora percoyo
Tresnamu banget sing tak rasakne
Opo wis ono liyane

reff :
Opo salah dosaku,
Kangmas tego nglarani atiku
Cukup semene, wis cukup semene
Aku pengen urip suwe

Sabar sing kudu tak lakoni
Sing dadi penyuwunku marang gusti
Mugo tresnamu gek enggalo bali
Tresnamu sing kebak janji

Wis cukup semene,
Kangmas nglarani aku seprono seprene
Saben saben kok ngajak padu
Opo sing mbok karep ake

Wis cukup semene…,seme…ne…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *