Pisahan (anis sanjaya)

Versi: Anis Sanjaya

Opo iki wis pancen dadi nasibku,
Aku pisah katresnan karo sliramu..
Nanging kabeh iki kowe sing njalari,
Amargo kowe ora kuat gudo..

Pedhot katresnanku iki mergo opo,
Kowe lungo banjur cidro golek liyo..
Nanging saikine aku sing ngrasakne,
Pedhot katresnanku iki mergo wong liyo..

reff:
Opo pancen kabeh iki wis lelakon,
Aku lan sliramu kudu lilo legowo..
Opo iki sing jenenge keno gudho,
Aku lan sliramu kudu tansah nerimo..

Katresnanku direnggut karo wong liyo,
Koyo-koyo rasane ati ora nerimo..
Nanging kabeh tak pasrahke sing kuoso,
Sing tak jaluk aku sabar lilo nerimo..
Sing tak jaluk aku sabar lilo nerimo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *